Selecteer een pagina

Wij organiseren een wekelijkse online rikavond!

Nu er weinig andere activiteiten zijn en ons gevraagd wordt zoveel mogelijk thuis te blijven organiseren we wekelijks een online rikavond. Gezellig met elkaar aan de tafel rikken is het meest gezellig, het is echter ook gebleken dat online rikken nu een zeer goed alternatief is. We gebruiken Zoom video-communicatie om tijdens het rikken elkaar te zien en met elkaar te kletsen. Het is dus meer dan achter je computer een kaartspel spelen, het is gewoon een gezellige kaartavond! Het klinkt misschien allemaal wat technisch maar het is echt eenvoudiger dan je denkt. Iedereen kan mee doen en na even oefenen ben je er helemaal aan gewend! We helpen je graag (op afstand) om h.e.e.a. computer-technisch voor elkaar te krijgen. Ook als je niet kunt rikken of wanneer het erg lang geleden is, helpen we je graag! Stuur ons een berichtje wanneer je mee wilt rikken of wanneer je meer informatie wenst. Ons e-mailadres is: info@croyseridders.nl